تاریخ انتشار: ۰۹:۳۶ ۱۴۰۴/۴/۹ | کد خبر: 177505 | منبع: |
پرینت
![]() |
نوراحمد آغا، سرپرست د افغانستان بانک، در رأس یک هیات جهت اشتراک در نشست سالانهی خدمات مالی اسلامی، به کشور مراکش سفر کرد.
طبق خبر د افغانستان بانک، این نشست بینالمللی قرار است طی هفتهی آینده در شهر رباط، پایتخت مراکش برگزار شود.
تمرکز اصلی این نشست جهانی بر بخش مالی اسلامی، شفافیت بانکی، ثبات مالی و گسترش همکاریهای بینالمللی خواهد بود.
اشتراک هیات د افغانستان بانک در این نشست، گامی ارزنده در جهت توسعهی بانکداری اسلامی در کشور و تقویت روابط با نهادهای معتبر مالی اسلامی بهشمار میرود.
سایت باختر نوشت، انتظار میرود این سفر، زمینهساز گشایش فصل نوینی از همکاریها در راستای گسترش خدمات مالی اسلامی در افغانستان باشد.
در این نشست که رییسان و نمایندگان بلندپایهی بانکهای مرکزی کشورهای اسلامی حضور مییابند، قرار است تجارب ارزشمند خود در زمینهی بانکداری اسلامی را به اشتراک بگذارند.
کد (۷)
>>> اینها که به هر کانفرانس میروند حتماً در آنجا خانم ها هستند چطور و حتی در آنجا سخنرانی میکنند در آنوقت چشم های خود را پت و خوش های خود را کر میکنند که صدای خانم ها نشوند و یا اینکه پهلو به پهلو می نشیند . در آنوقت شریعت کجا است و یا اینکه شریعت تنها بالای خانم های مظلوم افغانستان باید اجرا شود. و یا اینکه نماینده ای اینها در هر مملکتی که هستند خانم ها سر لچ و سر پت و موزیک در بازار ، تلویزیون و یا اینکه در شهر با خانم ها روبرو میشوند چه عملی را اجرا میکنند؟
در این باره باید غیبت الله فتوای صادر کند و نظر دوست ما مدت هایی است که چیزی نوشته نمیکند آقای حبیب یوسفزی میباشد که ما را در اوایل آمدن پسران اصیل افغانستان امیدوار کرده بود که بزودترین فرصت مکاتب برای دختران باز میشود. چند سال دیگر منتظر باشیم ؟؟؟؟؟
>>> تفاوت بانک اسلامی و غیر اسلامی در چیست؟
بانک اسلامی که است،مردم پول پس انداز خود را درین بانک میگذارند و بانک با پول آنها تجارت میکند و یک اندازه مفاد را خودش میگیرد و باقی مفاد را بین پس انداز کنندگان تقسیم میکند و میگوید که اینهم مفاد پول شما.
این سود نیست،بلکه مفاد پول از طریق تجارت است.
اما بانک غیر اسلامی که است. با پول پس انداز کنندگان تجارت میکند و یک اندازه مفاد را خودش میگیرد و باقی مفاد را بر اساس فیصدی میسنجد که پول پس انداز کنندگان چند فیصد فایده گرده است و فیصدی مفاد را به پس انداز کنندگان میدهد، اما این سود است و جرام است. چون قبل ازین که اندازه مفاد معلوم شود،مقدار مفاد مشخص میشود ،ازین خاطر سود شمرده میشود و حرام است.
اما در مجموع مفاد هردو نوع بانک از طریق تجارت با پول مشتری بمیان می آید.
>>> نظر دهنده دوم
نوشته کنید که بانک های اسلامی با پول مشتریان تجارت چی را میکند که مفاد کند؟
بطور عموم بانکه ها مصروف کدام تجارت هستند که مصارف خود بانک و کارگران را بدست بیاورد و باز هم مفاد کند که برای مشتریانی که پول خد را در بانک گذاشته اند بدهد. اگر بانک های اسلامی در ممالک اسلامی تجارت کنند باید امروز این ممالک مانند دیگر ممالک کدام مشکلی نمیداشتند