شما بفرمایید، چگونه می شود باور کرد که قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون انتخابات شبانه شکسته شده تا نظامیان و افراد ویژه پولیس گرم شوند...!؟ | ||||
تاریخ انتشار: ۲۰:۵۳ ۱۳۹۸/۷/۳۰ | کد خبر: 160641 | منبع: | پرینت |
به گزارش شبکه اطلاع رسانی افغانستان (afghanpaper) ترافیک دیپلماتیک سنگین و ناگهانی مقام های امریکایی در کابل نشان از یک برنامه پشت پرده و مدون دارد که از دید رسانه ها و مردم پنهان نگهداشته شد.
هرچند اخبار رسانه ای مذاکرات دو جناح آمریکایی (وزیر دفاع و رییس سنای آمریکا) را با اشرف غنی و عبدالله بصورت مجزا در مورد آیندۀ صلح و امنیت و مبارزه با تروریزم اعلام داشتند، اما واقعیت قضیه هماهنگی های پشت پرده ای است که تا اکنون هیچ خبر و یا گزارشی از آن در دست نیست.
در همین حال، کمیشنر فعال و تقریبا ناهماهنگ با ارگ و با برنامه های دیگر اعضای ترسو و ملاحظه کار کمیسیون، مورد سوء قصد قرار گرفت اما سخنگوی وزارت داخله گزارشها در مورد سوء قصد به مولانا عبدالله را نادرست خواند و گفت که شخص بازداشت شده کارمند امنیت ملی بوده و حالا رها شده و به کارش ادامه میدهد و حمله تروریستی در کار نبوده است.
از جانب دیگر، قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون انتخابات شبانه شکسته شد و در سه ساعت خلوت مشخص نیست که در پس شکستاندن قفل چه اتفاقی برای اطلاعات و دستگاه های بایومتریک تا مطلع شدن ناظران و رسیدن آنان به محل کمیسیون افتاده است.
سخنگویان کمیسیون انتخابات شکستاندن قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون را غیر واقع خواندند و آن را تکذیب کردند اما مولانا محمد عبدالله کمیشنر کمیسیون انتخابات شکسته شدن قفل را تایید کرد و گفت: نیروهای ویژه پولیس درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون انتخابات را شکستانده و شماری از این نیروها وارد این مرکز شدهاند.
او افزود: چند نفر از اینها (نیروهای ویژه پولیس) قفل دهلیز را شکستاندهاند و داخل شدهاند.
وی ادامه داد: ورود افراد مشکوک تحت نامهای مختلف به کمیسیون انتخابات، نگرانیها را افزایش داده است. آنچه که بنام وضعیت امنیتی در طول هفت ماه در داخل کمیسیون وجود دارد شبیه به یک جبهه جنگ است نه یک اداره ملی مستقل دولتی.
پس از این، سخنگویان وزارت داخله شکستاندن قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون را توسط نیروهای ویژه پولیس تکذیب کردند. اما رییس و کمیشنران و سخنگویان کمیسیون و رییس دبیرخانه در یک کانفرانس خبری که (عبدالله کمشنر انتخابات حضور نداشت) شکستانده شدن قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون را تایید کردند و اعلام داشتند که این کار با اجازه معاون امنیتی کمیسیون انتخابات برای گرم شدن نیروهای امنیتی انجام شده است و هیچ رابطه ای با تقلب ندارد.
پس از این قرار شد که با حضور رسانه ها و ناظران و نماینده های نامزدان ریاست جمهوری، دیگر قفل های کمیسیون باز شود و دوربین های نصب شده نیز مشاهده شود و همه در جریان قرار بگیرند که هیچ تخطی و تقبلی صورت نگرفته است.
در این میان، دبیرخانه کمیسیون انتخابات حاضر نشد تا دوربین های نظارتی نصب شده در داخل دفاتر کمیسیون را به حاضران نشان دهد و فقط موضوع را بگونه جلوه دادند که انگار هیچ اتفاقی نیفتاده است.
در حالیکه با باز شدن درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون می شود چندین مورد تقلب و تخطی صورت گرفته باشد.
1-درب دیگر دفاتر نیز باز شده و دوباره پس از انجام کار قفل شده است و فرصت نشده تا درب اصلی مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون نیز قفل شود که ناظران سر رسیده اند.
2-قرار است شرکت درملوگ تایید کند که در زمان شکسته شدن قفل هیچ اطلاعاتی وارد سیستم های دفاتر و سرورهای مرکزی نشده است. در صورتیکه سایت اصلی این شرکت سه روز متوالی از کار افتاده و تاز وصل شده بود که با این وجود هرگونه تایید از جانب شرکت نامعتبر می باشد. زیرا شرکتی نتوانسته در حساس ترین موقعیت انتخاباتی کشور طرف قرارداد خودش، سایت این شرکت را برحال نگهدارد، چگونه می تواند مشخص بسازد که چه اطلاعاتی و چه زمانی به سیستم های آفلاین و خاموش کمیسیون انتخابات وارد یا خارج شده است؟
3-حتی اگر گفته های اعضای کمیسیون و دبیرخانه را بپذیریم که هیچ قفل دیگری باز نشده و بجای آن ها قفل جدیدی نصب نشده است و هیچ اطلاعاتی هم در سیستم های مرکز و سرورهای مرکزی دستکاری نشده است، باز این گمان وجود دارد که دستگاه های بایومتریک غیر فعال که هنوز اطلاعات آن دستگاه ها وارد سیستم مرکزی نشده و قرار بوده که روز بعد این کار انجام شود، با دستگاه های دیگری از بیرون جابجا شده باشد.
4-گمان می رود که برخی از لبتاب ها که اطلاعات دستگاه های بایومتریک در آن ها وارد شده و هنوز فرصت انتقال آن اطلاعات به سرور مرکزی فراهم نیامده، در آن سه ساعت، دستکاری شده باشد.
و...
در کنار همه اینها، از تاریخ شش میزان تا اکنون زمان زیادی سپری شده و حتما این در این زمان تقلب بصورت گسترده صورت گرفته است، از پر کردن صندوق ها و تغییر تاریخ دستگاه های بایومتریک و وارد کردن اطلاعات تقلبی به دستگاه ها و ثبت اطلاعات با اضافه و کم کردن تعداد آرای نامزدان و از همه مهمتر خریداری افراد ثبت کننده اطلاعات در سیستم ها و سرور مرکزی، همه نشان دهنده تقلب است.
حال شما بفرمایید، چگونه می شود باور کرد که قفل درب مرکز جمع آوری اطلاعات دیجیتالی کمیسیون انتخابات شبانه شکسته شده تا نظامیان و افراد ویژه پولیس گرم شوند...!؟
کد (4)
>>> مسولین پولیس باید مجازات شوند که چرا وقتی سر بازان شان را جایی توظیف میکنند فکر تامینات تسخینی و لجستیکی آنرا نمیکنند.
>>> برادران ! فرار غنی کچل به ژاپن بی دلیل نیست او نوچه و نیچه های خود را برنامه ریزی کرده و خود را خف و چوپ و بی هیچ سر و صدای از کشور بیرون نموده که گویا او هیچ خبری از هیچ چیزی ندارد، اصولاً شکل و قیافۀ او به یک شیطان تمام عیار می ماند وشک نکنید که در این مدت طولانی و جمعیت شرکت کننده در انتخابات نیز بسیار کم بودند، تأخیر در اعلان نتیجه، برای تقلب است و هیچ دلیل دیگری وجود ندارد و در کشور های همسایه حد اکثر سه روز نتیجه انتخابات اعلام می شود، در افغانستان یک ماه طول می کشد که برای تقلب است و بس ، خداوند انشاالله به عذاب سختی گرفتارت کند ای غنی خائن ، تو یک بار دیگر به ملت خانت ورزیدی و کشور را به جنگ دیگر کشیدی .
< دردمند >
>>> لعنت به این خاینین و نوکر صفتان مزدور ، معامله گر ، فاشیست ، قوم پرست ،تقلب کار و وطن فروش . همین کثافت کاران بودند که دموکراسی ، حکومت مردم و مردم سالاری را نزد مردم عام به دو پول سیاه ساختند ، از 9 ملیون رای دهنده فقط 1 ملیون رای دهنده در انتخابات ریاست جمهوری اشتراک کردند ، همین سیلی محکم به روی این وطن فروشان میباشد ، مگر این پست فطرتان هیچ شرم ندارند ، باز هم بخاطر ریاست جمهوری یک مستبد ، فاشیست ، قوم پرست ، عصبی مزاج و فاسد ، این معامله گران مزدور گاهی آرای تقلبی به صندوق می ریزند وگاهی قفل های دیتا سنتر را میکشنند ، گاهی قصد جان یک وطن پرست را مینمایند و معلوم شود چی کثافت کاری های دیگری از این قبیله پرستان مزدور وفروخته شده را در آینده ببینیم.
کوه کن
>>> اگراین باربازهم تقلب صورت گیرد دیگرگلیم دموکراسی از افغانستان برای ابد برچیده شده مردم به این کلیمه میان تهی وحرف های یاوه سردمداران باورنکرده در زنده گی به پای صندوق رای نخواهند رفت همان حرف کمونست ها تائید میگردد سیاست غرب چال هیله ونیرنگ وفریب دادن مردم به نام مردم برضد مردم مستعضف وفقیرجامعه وهمیشه درپی به زنخجیرکشیدن این قشرمیباشد
فضل الرب
>>> پاکستانی ها درست میگویند: این مردم لیاقت حکومت کردن وساختن کشور را ندارند باید کسی باشد تابرای اینها بگوید چی کنند چی نکنند ، بالآخره امریکائی ها هم فهمیدند که پاکیتانی ها درست میگویند این مردم اصلاح شدنی نیستند ولیاقت یک کشور مستقل را نندارند بنا آی اس آی میداند وکارش هرچه می خواهد انجام دهد تا جهان از شر این مردم نا اهل درامان باشد ،
پاکستانی ها برای امریکائی ها گفتند: شما باصد ها ملیارد دالر خود نتوانستید اینهارا سربراه سازید ، ماصرف با چند کیلو موی حتی اگر آنهم موی خرس ویاسگ باشد با چند ریش مصنوعی این مردم را جادو میکنیم،
ر
>>> اشرف غنی مسئولیت تاریخ دارد تا نگذارد بنام انتخابات قدرت بازهم بدست غارتگران دهه هفتاد بیافتد،اگر تقلب باشد یا هرطریقی که مثمر باشد باید از برنده شدن این قانون شکنان جنگ سالاران دزدان قلدران غاصبان جلو گری شود ،واشرف غنی برای پنج سال دیگر الی زمان فراهم شدن صلح کشور را از شر این فرعون ها نجات دهد کسانیکه برای عبدالله رای داده اند به کدام برنامه اش رای داده اند؟؟ این رای ها قومی ، پولی ،،قابلی پلوی ،؛ ودالری است
ر
>>> عجب حمایتی
پولیس تا حال این قدر عقل ندارد که افراد موظف خودرا چگونه در مقابل سرما محافظت کند.
حماقت هم از خود حد دارد.
وزیر داخله شرم است تو فرزند پدرت هستی یا کدام گپ دیگر است.
>>> وزیر داخله شرم است تو فرزند پدرت هستی یا کدام گپ دیگر است.
نه خیر ! وزیر داخله صد در صد فرزند پدرش است و هیچ گپ دیگری در کار نبوده انشالله و وظیفه ملی خود را به احسن وجه این بچه پدر انجام میدهد .
>>> هدف اینست که باید غ برنده باشد بنا این کار لازم وضروری بود،شما فکر میکنید که اگر عبدالله سی ملیون رای هم برده باشدرئیس جمهور میشود؟؟
تعد اد رای شرط نیست رئیس جمهور همین غ است ،
>>> Touryalai Ghiyasi
دمکی فارغ از سیاست؛
قديما در شهر كهنه كابل يك سماوار / رستورانتی بود بنام «كافی للی». احوالدارها و داروغه ها و چوكی دار های محل نيمه شب ها وقتی از سرمای شديد زير صفر زمستان به ستوه می آمدند به زور خوده در كافی للی مي انداختند.
نكته: ربطی به «كافی ننگی» در محوطه كميسيون انتخابات... ندارد
>>> کسانیکه قفل هارا شکستانده وداخل شده اند باید مجازات وبه محکمه جهت تحقیق معرفی شوند اگر تیم دولت ساز دست داشته باشد باین سربازان هیچ چیزی نمگویند .اگر خودسرانه فقل هار شکستانده باشند باید سخت پرسان شود معلوم میشود که کسی پرسان نمیکند یعنی که بدستور تیم شده باشد.نه خودسرانه یاهوای سرد یا تانکر آب .عبید.
>>> جای خجالت است که کته کته آمها دست به اتهام های طفلانه میزنند .
از این معلوم میشود که سرنوشت ملت برای چند آدمک مزدور ، خائن و ظعیف العقل ارزش مرداری سگ را هم ندارد .
قفل های چینایی را میتوان در ظرف یک دقیقه با دوتا سوزن باز کرد ظرورت شکستن ندارد .
>>> تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها !
کاملآ مشهود و واضح است که غنی احمدزی کوچی این فاشیست و مستبد طراز عبدالرحمن خانی میخواهد با هرترفند ، حیله و نیرنگ بقدرت بازگردد ، این مار محیل و روباه مکار با تطمیع فاشیستان هم قبیله اش مانند خوشحال شیرچوشک خور و ننگ فاشیست میخواهد در نتایج انتخابات دست کاری و دوباره بقدرت بماند ، این مجنون قدرت با ناصالح غلام بچه درباری از پرکردن صندوق ها کاملآ نا امید شده ، حالا بفکردست کاری در نتایج انتخابات اند و درین زمینه از تمام امکانات دولتی استفاده میکنند ، پولیس و نیروی های امنیتی بایست که بیطرف باشند ولی خوشحال سادات که هنوز بوی شیرش از دهنش میاید وتوسط غنی کوچی فاشیست به صفت معیین ارشد امنیتی گماشته شده ورتبه جنرالی را نصیب شده ، گوش بفرمان بادارش است.
کابلی
>>> عجب !
روزنه دها تن فرزندان غریب درسنگر دفاع ازمیهن مان به شهادت میرسد ودها معیوب مان با فقربسر میبرند یک مسوول دلسوز را ندیده ام که به صدای شان گوش دهد آن هم درهواسرد دل شان سوخته این عمل را انجام داده اند.
قمبر "عیار"
>>> یک مرد پیدا نمی شود که این اشرف غنی را از صفحه روزگار محو کند؟
>>> باید قید شود که کسی که دومرتبه و یا زیادتر رای داده از رای محروم شود و به پنجه قانون سپره شود تا پندی باشد به دیگر کج اندیشان. در جایی این کمیسیونی ها گفتند که کسی که دو مرتبه رای داده در اخیر رای دهی کمپیوتر نشان میدهد که چقدر رای از یک نام است که باید عدالت اجرا شود و ناظران دقیق در موضوع توجه کنند.
خراسان زاده
>>> کسانی که تقلب میکند،میتوانند به هرصورت تقلب کنند ،و لو که انتخابات بیومتریک باشد.
توسط پروگرام های کمپیوتری،امکانات تغیر چهره و شصت انگشت میلیون ها نفر رای دهنده امکان پذیر است.
یک نفر با یک چهره و یک نشان انگشت رای میدهد،آن را شامل پروگرام کمپیوتر میکند و پروگرام کمپیوتر با تغیر چهره از آن هزاران چهره میسازد و با تغیر نشان انگشت،هزاران نشان انگشت و با تغیر نام،از میان هزاران نام و ولد،برایش نام و ولد انتخاب میکند و مشخصات آن در هزاران ورق انتخاباتی سفید درج میشود و داخل صندوق ها میشود و به کابل انتقال داده میشود.
شما در خواب خرگوش هستید و نمیدانید که جهان تخنیک دیجیتال چقدر پیشرفت نموده است و بزرگترین پروگرامیست های دنیا دیگر قادر به تشخیص واقعیت بودن و یا مجازی بودن یک شخص و یا یک خبر و یا یک واقعیت نیستند،چه رسد که شما به واقعیت یک چیزی پی ببرید.
ازمیان صد ها ویدیوی مصاحبه های بارک اوباما،یک ویدیوی جدیدی جور کردند که بارک اوباما با صدای خودش و با ویدیوی خودش،چیزی را بیانیه میدهد،که در زندگی آن را به زبان نیاورده است.
شما هنوز در خواب خرگوش هستید.
>>> غنی این بار یک نیرنگ را به کار بردن.
تمام غو غو کنندگان را از خارج تیم فاشیسم استخدام کرد مانند داود میر و صالح و نجیب دانش و صدیقی و چندین نطاق و برنامه ساز تلویزیون ها
بعد انتخابات مثل کاغذ تشناب همه شانرا دور می اندازد.
>>> خلاصه حرف های طرفداران تابوت ساز آنست که اگر رای ها بیومتریک هم ندارند باید حساب شوند۰ چرا، چون ممکن است شخص خودش قبلن در جریان ثبت نام بیومتریک شده باشد ولی در موقع رای دادن ماشین بیومتریک کار نداده باشد ویا معلومات یافت نشده باشد؛ یعنی که تقلب باید قبول شود و رای بدون کارگیری بیومتریک در روز انتخابات هم باید حساب شود۰
پس در آنصورت چرا این همه دستگاه های بیومتریک را خریدند و در محل های رای گیری ارسال کردند؟ پس چرا کمسیون ها و ستاد های انتخاباتی قبل از روز انتخات باهم توافق کردند که تنها رای بایومتریک شده باید مدار اعتبار باشد؟
بلی، در نظام های دموکراتیک رای حق مسلم یک شهروند است، ولی از سلامت و پاک بودن رای باید مطمئن بود۰ درین انتخابات موارد که استثنایی هستند و امکان تقلب در آن هستند همه در توافق قبلی نمی گنجند و همه باید باطل شوند، کار ندادن دستگاه بیومتریک استثنائی بوده اند نه کلی و در تمام مراکز۰ آن موارد استثنایی نمیتوانند قاعده کلی برای تمام اصل شوند و مشروعیت به درج نتایج تمام رای های کاغذی بدهند۰ بناعن معیار مشروعیت و پاکی رای ها تنها مکمل بودن تمام مراحل بیومتریک رای ها است و بدون مکمل بودن تمام مراحل بیومتریک آن رای باطل است۰
خجالت بکشید بی وجدان های خائن که به هر وسیله که شده کوشش تقلب را میکنید۰
>>> به منظور تقلب و ساخته کاری مفقود شده ورنه چه درد می خورد. توسط آنها از خانه های مردم رای جمع آوری میکنند . بهتر است زهر بخورید خایننی بد نام و متقلب.
>>> چرا این قدر مزدم ما را بازی می دهد چرا در روز اول این دزدی معلوم نشد باید به شمول ریس کمیسون همه شان به زندان بروند تا به دیگران پند شوند
>>> برای بیومتریک تعریف جدید و خودساخته ایجاد نکنید۰
تعریف بیومتریک همان است که کمیته های انتخاباتی و ستاد های انتخاباتی قبل از برگزاری روز انتخابات روی آن با هم توافق کرده بودند۰ بروید آن توافق را به دقت مرور کنید۰
هر رای که به هر گونه ئی هر یکی از شرایط آن توافق را پوره نتواند باطل است۰ خجالت بکشید و پافشاری بر ضمیمه نمودن رای های تقلبی نکنید۰
>>> از این انتخابات یک فکاهی جور شده است زن را مانده ریس کمیسون از ترس اعلان کرده نمی تواند
>>> فکر میکنم که هزار دانه اولی را از کشور آلمان خریداری کردند،اما باقیمانده بیست و چهار هزار را با نرخ ارزان و کیفیت پایین از چین خریداری کردند.
باید یک کمیسیون ار طرف نهاد های مربوط،غرض بررسی قیمت و کیفیت این دستگاه ها،ار کمیسیون انتخابات تحقیق کنند.
>>> من این دستگاه ها را ندیدیم و شخص تخنیکی در این مورد هم نیستم ولی اگر دزدیهای ملیونی طرح باشد هیچ شکی در مورد آن ندارم هاشمی در دزدی تخصص دارد.
>>> همه چیز تقلبی است حتی خود وکلا وکاندیدا ، کاندیدی که درلوحه اش نوشته:( کاندید لویه جرگه از ولایت کابل ) حتی تاحال نمیداند که این سروصدا وکمپاین وانتخابات بخاطر پارلمان است نه لویه جرگه ! این کاندید تقلبی نیست ؟>؟
یا کاندید دیگر شعار داده:
خط آهن را از کابل الی نیویارک میسازم
این تقلبی نیست ؟
>>> این خیال پردازان متقلب جبر زمان را پزیرفتند در حقیقت پادزهر را قبول کردند.
ع-ب-کابل
>>> بایومتریک کردن تقریباً 9 میلیون ثبت نام شوندگان برای انتخابات در روز انتخابات که آنهم یکروز است غیر ممکن است. اکثراً این سیستم :
1- به مشکلات تخنیکی مواجه میشود،
2- پرسونل که باید برای اینکار استخدام شود تا حال معلوم نیست.
3- پرسونل توانائی این را ندارد که در یکروز در تمام مراکز به تعداد 9 میلیون اشتراک کنندگان را ثبت و بایومتریک نمایند. چون از نگاه وقت فقط 8 ساعت در روز وقت داریم.
4- استخدام پرسونل به کدام شکل صورت میگیرد چون تنها در کابل به تعداد 540 سایت رأی دهی است، دیگر ولایات را بجایش بگذارید.
5- اگر فرضا هر یک نفر در یک سایت وظیفه داشته باشد اینهم امکان پذیر نیست.
6- تا حال با شرکت که بتواند به این نیازمندی ما تقریباَ در یک ماه جوابگو باشد با پیدا نشده و تا اکنون با شرکت برنده قرار داد نشده.
7- آیا شرکت میتواند در مدت تقریباً یکماه آماده فعالیت در تمام ولایات کشور شود.
این و امثال این موضوعات اند که تا اکنون لاینحل باقی مانده اند و احزاب محترم فشار وارد مینمایند که باید رأی دهندگان بایومتریک شوند.
در صورتی میتوان به این کار جامعه عمل پوشانید که انتخابات پارلمانی به تعویق بی افتد و کمیسیون این توانائی را پیدا نماید تا این پروسه را به شکل مؤفقانه آن به اتمام برساند. در غیر آن در مدت یکماه به هیچ صورت امکان ندارد که این پروسه به سر برسد. اما میشود که در آن هم تقلب کرد و در مدت یکروز 9 میلیون رأی دهندگان را ثبت و بایومتریک کرد.
>>> خوب است که کمیسون وحکومت به خواست کثریت مطلق تمکین کند اگردولت خواسته باشد درطی بیت روز تیم تخنیکی راآراسته وآمده بکار میکند
>>> بایمتریک انتخابات یک بازی خوبی است برای فریب دادن مردم. انتخابات پارلمانی و ریاست جمهوری پیش از پیش توسط غنی و امریکاییها دست کاری شده و کاندیدهای مورد نظر مشخص شده است.
>>> اگر سیستم این قابلیت را داشته باش که هر ورودی را با داده های قبلی مقایسه کند و در صورت تکرار آنرا نپذیرد
می شود آفلاین هم در ست کار کند . البته کسانی سیستم در دسترس کامل شان است در بانک مرکزی سیستم هم می توانند تقلب کنند .
>>> همین تاخیر در اعلان نتایج شک بر انگیز است وخود فراهم کردن فرست برای تقلب است. در تمام دنیا همان لحظه که رای گیری تمام میشود فورا شمارش آرا شروع و نتیجه اعلان میشود وقتی انترنیت هست چرا مانندی دیگر کشور ها در ظرف چند ساعت تمام نتایج را اعلان نمی کند؟ این کشور گسفندی کی آدم میشود من متحیر هستم که این چه سیستم مزخرفی است که در افغانستان است؟ ودر دیگر کشورها رای گری و شمارش واعلان نتایج وتمام اش ۲۴ ساعت طول نمی کشد این ستان فغان نه ازخود بلد هست ونه از دیگران یاد میگیرد. همین طور هست که این ویران شده اباد نمی شود؟
م جاز استرالیا
>>> کسانیکه خیانیت می کنند باید به اشد مجازات رسانیده شوند. تا دیگر کسی جرات خیانت را نکند.
>>> نمونههای اولی این دستگاهها که از سوی حکومت برای اعضای کمیسیون انتخابات معرفی شده بود، در پشت آنها نام شرکت جرمن درمالوک وجود داشت، در حالیکه در دستگاههای فعلی هیچ مارکی وجود ندارد و چارجر و پاوربانک آن نیز نوشته ساخت چین را در خود دارد.
چند نمونه اولیه آلمانی بوده و در این میان کسانی تمامی دستگاه ها را از چین خریداری کرده اند که دستگاه های چینی مانند نمونه آلمانی آن کار نمی کند.
>>> دستگاههای بایومتریک چوچه میدهند
اکنون که همه چشمها بر آرای انگشتنگاری شده (بایومتریک) دوخته شده است و تأکید بر شفافیت و شمارش درست رایها میشود؛ از یکسو دستگاههای انگشتنگاری و حافظههای آنها گم میشود و از سوی دیگر این دستگاهها در شماری از حوزهها چوچه میدهند و افزون میشوند.
گفته میشود نزدیک به دوصد (۲۰۰) دستگاه و (۴۰۰) دانه حافظهی این دستگاهها تا کنون گم شده و مسؤولان کمسیون انتخابات تا هنوز دلایل موجه این مفقودی و زمان و مکان آن را روشن نکرده اند.
گمانهزنیهایی وجود دارد که اینبار شاید عاملان و حامیان تقلب میخواهند همپای زمان و شرایط پیش بروند و محدودیتها و فیلترهای جهانی و داخلی را با توسل به شیوههای مدرن تقلب بشکنند.
حالا که با وضع چنین محدودیتهایی، گوسپندان نمیتوانند رای بدهند، باید دستگاهها گم شوند و چوچه بدهند و حافظهها مفقود گردند.
باور بامیک
>>> بهرصورت باید غ برنده شود این حتمی است برای عبدالله یک ملیون دالر داد ه شود بسش است بروئد درهند با فامیل خودزندگی کند بس است سی سال چوکی تقسیم کرد ،
ازینها کسی انتظار خدمت ندارد
>>> Naser Ahmadiyan
خبرخوش...
سه برنامه مخرب که شکست خورد؛
۱- اختیاری ساختن عکس زنان در پروسه رای دهی. این اقدام قبل از انتخابات صورت گرفت و هدفش بازکردن یکی از منافذ اصلی تقلب بود. اگر عملی میشد از نظر تخنیکی بایومتریک بیهوده بود. اما با کار و تدبیر جلو این کار گرفته شود.
۲- به هم خوردن مشکوک جدول ثبت نام رای دهندگان که به هدف زیر فشار آوردن کمیسیون و صدور این فیصله که مردم بدون استفاده از بایومتریک رای دهند، صورت گرفته بود. تاثیرات منفی گذاشت و اما با تدبیر و تحلیل درست از وضعیت، خنثی شد.
۳- اعلان نتایج ابتدایی به اساس آرای ریزلت شیت و سقف ۲.۷ ملیون. این مورد نیز خنثی شد و نشد که حرف متقلب به کرسی بنشیند.
حدود ۵۰۰۰۰۰ و به حساب دیگر حدود ۷۰۰۰۰۰ رای تقلبی که به صورت سیستماتیک و اما آماتور انجام شده بود، از دور خارج شد. نوبت مقابله با تقلب سیستماتیکی حرفی است. رشته هایش کشف شده و درحال خنثی شدن است.
انتخابات در دور اول برنده دارد و متقلب در چنگ قانون افتیدهنی است.
>>> خبرهایی از کمیسیون بیرون شده که کمیسیون شکایات در بررسی شکایات میخواهد به نفع تیم تقلب زی غنی رای های عبدالله را باطل بسازد و انتخابات را بدور دوم بکشاند. در حالیکه در مورد تقلبات سازمان یافته غنی اسناد فیلم ها و شواهد زیاد ثبت شده است ولی کمیسیون شکایات از بسیاری انها چشم پوشی میکند تا رای عبدالله کم و رای غنی را بالا نشان بدهد و انتخابات را بدور دو بکشاند که در این مورد باید ناظرین عبدالله بیدار باشند چون در این روزها باداران خارجی شان هم می گویند که باید کاندیدان نتایج اعلان شده را بپذیرند اگر خیانت و غلط هم باشد.
بالای هردو کمیسیون و گفته های باداران ارگ یک فیصد هم اعتماد نیست مانند انتخابات قبلی ارام ارام ذهنیت ها را مساعد میسازند و یکباره خلاف وعده های خود و خلاف اعتماد مردم نتیجه را بنفع تیم تقلب ارگ اعلان خواهد کرد و یا هم انتخابات را بدور دوم می برند که در اینباره نباید انتخابات دور دوم پذیرفته شود چون انتخابات دور اول برنده دارد.
بیدار، هوشیار، استوار از رای ملت حمایت و دفاع نمایید.
نگذارید یک دست نشانده و مزدور را باز هم بالای ملت حاکم بسازند.
از پذبرفتن غنی کرده بحران ویرانی و جنگیدن بهتر است شاید تلفات اش کمتر از پنج سال غنی باشد و اگر اینبار در ارگ باقی ماند بدانید که چند برابر پنج سال گذشته اش تلفات خواهیم داشت، بخصوص زندگی برای ملیت های غیر اوغان ناممکن خواهد شد، هویت تحمیلی تکمیل خواهد شد، ناقلین بطور مکمل جابجا خواهد شد و کار های ناتمام عبدالرحمان امان الله و نادر غدار را تکمیل خواهد کرد.
پس بهتر است که از همین اول اماده مقابله با تقلب شویم.
احمد خراسانی
>>> در کجای دنیا چنین انتخابات و شمارش ارا را دیده اید؟ کل نفرات شرکت کننده با تقلب و غیر تقلب دو میلیون نفر هم نمی رسد اما در ظرف یکماه همدر کشور ما قابل شمارش نیست. جای تأسف ابنجاست که هیچکسی اعتراض نمی کند. کمیسیون انتخابات هر چه گفت حتی آمریکایی ها مردم را دعوت به صبر می کند. کسی نیسن از کمیسیون ظاهرا مستقل بپرسد که علت کندی شمارش و تأخیر اعلام نتیجه انتخابات چیست. اگر این صنوقها را به دست اطفال هم داده بودیم تا حالا جند بار آن را شمرده بودند. همه می دانند که این تأخیر به دستور اربابان جهت مهندسی انتخابات است. و هیچ کسی هم دم نمی زند هر چه باداباد. هر چه ارباب بخواهد به قول ایرانی ها رای مردم کشک است.
>>> Hasan Ali Adalat
تیم دولت ساز که در اثر رأی شفاف و بایومتریک شده به تیم دولت باز تبدیل شده است در پی تشنج آفرینی هستند تا انتخابات را به دور دوم بکشانند !
حمله ناکام انتحاری بالای مولانا عبدالله و حمله ناظران تیم دولت ساز با همکاری پولیس و بعضی افراد کمیسیون های انتخاباتی بالای مرکز دیجیتال کمیسیون های انتخاباتی و شکستن قفل آن ، که شاید توانسته باشند آرای تقلبی و بدون بایومتریک را داخل سرور مرکزی نمایند ، همه دلالت براین می کند که تیم دولت ساز قصدا و عمدا تشنج آفرینی را دنبال می نمایند تا حد اقل انتخابات را به دور دوم بکشانند ، واضح است که دور دوم انتخابات به آسانی برگزار نمی گردد و تیم دولت ساز فکر می کنند که از این طریق تا مدت نامعین در قدرت باقی می مانند و مصارف در حدود دوصد میلیون دالر را که بدون نتیجه در کام چهار کلاه ها رفته است دوباره جبران می نمایند
آنچه اکنون ثابت شده است این است که تیم دولت ساز به هیچ قیمتی از قدرت نمیگذرند ولو اینکه به فروپاشی نظام و قتل هزاران نفر منجر شود .
دیده شود که تیم دولت ساز میتوانند از خیره سری کار گرفته به ثروت اندوزی ادامه دهند و یا اینکه ژاله ، طوفان و سیلاب در راه است که این تیم را نیز با خود ببرند .
>>> حمید فرهادی
به نظر میرسد حمله به سرور کمیسیون انتخابات جدی است و تیم دولت ساز در تبانی با کمیسیون انتخابات می خواهند انتخابات را به بحران ببرند.
روز گذشته در پی سوء قصد بر جان مولانا عبدالله، کمیسیون انتخابات به بهانه تهدیدات امنیتی، جریان کار را تعطیل اعلام کرده و از ناظرین دستههای انتخاباتی خواسته بود که کمیسیون را ترک کنند.
پس از این اتفاق شام روز گذشته قطعۀ امنیتی CRU به بهانۀ تهدید امنیتی همراه با رییس دارلانشای کمیسیون و شماری از نمایندگان تیم دولت ساز به کمیسیون وارد شده، قفل بخش سرور را شکسته و دو ساعت آنجا حضور داشتهاند.
با چنین اتفاق و در صورت خیانت با آرای مردم هرنوع بحران قابل پیشبینی است و مسوولیت آن بر دوش کمیشنران کمیسیون انتخابات و اشرف غنی است که هنوز خواب تحمیل حکومت تقلبی را در سر دارد و متوجه پیامدهای بازی با سرنوشت مردم نشده است.
>>> انتخابات تقلبی در هیچ جایی گیتی پذیرفتنی نیست. ولی کسیکه که شعار قبولی انتخابات را می دهد باوجود تقلب انتخابات تقلب و بازی دادن و جعل و بی حرمتی را قانونی و شرعی می سازد.
من نمی دانم که این طایفه افغان یهودی اسرائیلی نبیره شاوول از چه خاک نامقدس ساخته شده که تقدصات پیامبران از آدم تا به محمد رسولالله نفی می کنند. ده بنای خشت پخته کتاب های مقدس را با دروغ، ریاکاری قلدری و فسادهای دیگر تخطی می کنند.
این افغانه شاوولی در هیچ اصلیت و پاکدامنی و راستکاری پایبند نیست. کاذب در دین اسلام گناه کبیره است. هفت کناه کبیره و هفت نیکوکاری شاه ستون های اسلامی با پنج بنای اسلامی پیوند دارد.
تقلب تقلب است و حق حق است. حق را تقلب نکنید. و تقلب را حق نکنید.
>>> موضوع دستگاه بایومتریک بطور قطع بدست ذبیح الله بارکزی مسکونه ولایت فراه که با معاش 300000 افغانی استخدام گردیده مربوط میشود
کبیر گناهی مدت بیشتر از سه ماه می شود که از طریق رقابت ازاد استخدام گرددیده صادقانه کار میکند با تقلب کاران وکمیشن کاران کمیسیون ودارالنشاه اصلا رابطه ندارد
اسحاق
>>> اگر در هر کجای دیگر کمبود مواد و کارمند و دستگاه میتواند توجیح۶ داشته باشد اما در دشت بر چی و خیرخانه و مرکز شهر به هیچ دلیل قابل قبول نیست.
ریاست دارالانشاء باید جواب بدهد.
چرا مواد نرسید
چرا سایت ناوقت آغاز به کار کرد
چرا نام افراد در است نبود
در انتخابات قبلی در هر محل ۶۰۰ نفر ثبت شده بود مگر اینبار ۴۰۰ نفر پس سرنوشت ۳۰۰ نفر دیگر چه شد
>>> تعریف بیومتریک همان است که کمیته های انتخاباتی و ستاد های انتخاباتی قبل از برگزاری روز انتخابات با هم توافق کرده بودند۰ هر رای که به هر گونه ی هر یکی از شرایط آن توافق را پوره نتواند باطل است۰ خجالت بکشید و پافشاری بر ضمیمه نمودن رای های تقلبی نکنید۰
>>> به یقین بپذیرید اگر اشرف غنی در انتخابات رای آورده بود بدون معطلی نتیجه انتخابات اعلام می گردید. این تأخیر اعلام نتیجه انتخاب دلیل روشن بر این است که اشرف غنی در این انتخابان شکست خورده و امروز فردا می کنند تا همه چیز به نفع غنی تغییر دهند. البته رای او به قدری پایین است که با تقلب و هم نمی توانند غنی را برنده اعلام کنند از این رو پولیس مخصوص اشرف غنی بهمرکز کمیسیون انتخابات تجاوز کرده و وارد آن شده تا مشکل آفرینی کنند و دست کم بتوانند انتخابات را به دور دوم بکشانند. افسوس در این کشور مردی وجود ندارد که جواب این قانون شکنان را بدهد. همهگی مهر سکوت بر دهن زده و باز هم به دستور آمریکا و باداران مشرک و کافر و دشمنان اسلام باید صبر کنند. ممکن است غنی تا یک سال دیگر همن طور به صورت غیر قانونی رئیس جمهور باشد.
>>> Mehdi Saqib
انتخابات کانادا برگزار شد و جاستن ترودو دوباره پیروز شد اما این انتخابات و موفقیت ترودو به دلایل ذیل مورد پذیرش ما ملت هميشه در صحنه تا روز قیامت نخواهد بود:
1- باید نتایج انتخابات کانادا سه ماه بعد معلوم میشد نه سه روز بعد؛ نتايج زودرس انتخابات از توطئه هاي شيرآغا و شيرين گل است؛ افغانستان افتخار دارد که که از این نگاه در مقام اول جای دارد.
2- ترودو باید یک عدد ملاتره خیل و نیم عدد زرداد و مقداری نمک صالح و مرچ دلمه ای به نام محقق با خودش داشته باشد تا پیروز شود؛ اين پيروزي جاستن مشكوك است، لوي سارنوالي بايد نامبرده را در خانه اش ممنوع الدخول كند..
3- ترودو نباید بعد از پیروزی لب زنش را میبوسید؛ این موضوع گناه دارد و بدآموزی داردٰ به همین خاطر کمیسیون انتخابات افغانستان نتایج را اعلام نمیکند که هیچ کاندیدی لب زنش را ماچ نکند.
4- کانادا لازم است از دستگاه بایمتریک استفاده کند تا ما آن را حرام کنیم، سپس به شرطی حلال کنیم که مولانا عبدالله و خانم نورستانی و ننگ و یک درجن اعضای جنجالی کمیسیون انتخابات بروند کانادا و تایید کنند که ترودو حلالزاده و مومن و نمازخوان است.
5- امریکا باید ترودو را انتخاب کند، مگر امکان دارد ترودو بدون تایید دونالد ترامپ و پوتین و عمران خان و روحانی و حكيم تورسن انتخاب شود؟
>>> Soraya Baha
در سرزمین ما دزدان وکیل مدافع می شوند!
امروز مصاحبه سلطان زوی دزد طیاره:(Aircraft hijacking) راهزن هوایی را دیدم که با چه بیشرمی از دزدی آرای مردم توسط تیم مخالف سخن می راند و همسرش زهره یوسف در کنار بی بی گل نیز در دزدی 280 ملیون دالر پروژه کمک به زنان؛ دستان شوهر را از پشت بسته است، با آن که زهره پدر کلانش در چنداول کابل قصاب بود و از مردم زحمتکش هزاره است اما زهره با پررویی خود را پشتون ونواسه عبدالرحمان جلاد معرفی می دارد و زن و شوهر در تنور پشتونیزم ارگ نان می پذند و با ناکامی غنی این دزدان چراغ به دست با ملیونها دالر به امریکا برخواهند گشت.
>>> غنی سکته سیاسی کرد
باقی خبر را فردا خواهید شنید
>>> به یقین بپذیرید اگر اشرف غنی در انتخابات رای آورده بود بدون معطلی نتیجه انتخابات اعلام می گردید.
صد فی صد قبول دارم که غنی رای نیاورده است که اینقدر دمب خود را هوا می کند و او اگر داشت همان روز اول و دوم امر می کرد نتیجه اعلام گردد . پس غنی یقیناً مردود است و حالا خر گیری دارد می کند این بی .... و می خواهد وطن را به با تیم خود به آتش بکشد . ....بر غنی احمد زی . کار پشتون ها در تاریخ کشور همین بوده اینها بی مسئولیت و بی تعهد و بی دین است
>>> سردبودن هوا و شکستن قفل تانیروهای ویژه گرم شوند فکرمیکنم که این حرف وبهانه برای خرهم قابل قبول نیست ویک حرف کامل مضحک واحمقانه است واین موضوع باید به شدت پی گیری شود وازافرادیکه قفل را شکسته اند تاافرادیکه دستورچنین جنایتی راداده اند چهره کثیف این دسیسه گران به مردم نشانداده شود تامردم بفهمند که خاین وناموس فروش کیست وچرا این جنایت رادرمقابل مردم ما انجام داده اند ....
فاروق
>>> عبدالله توانایی دفاع حق رای خود را ندارد چنانچه که در طی پنج سال. سال حکومت وحدت ملی نتوانست از حق مردم دفاع کند حالا یک بار دیگر اشرف غنی خود را خود بر مردم ما تحمیل خواهد کرد شکستاندن قفل کمیسیون بیان کننده دست به تقلب زدن آشکار غنی است تیم دولت ساز آرام نخواهد نشست تا که غنی را برنده انتخابات اعلان نکننده
اگرکدام تغییر در سیستم بای متریک تیک آمده باشد باید اعضای کمیسیون قضیه به درستی پی گیری کنند
>>> فایل صوتی در فضای مجازی منتسب به «شینکی ذهین کروخیل» نماینده کابل در پارلمان افغانستان منتشر شده که از نگرانیها درباره شفافیت انتخابات ریاستجمهوری این کشور خبر میدهد.
این فایل صوتی که به سرعت در شبکههای اجتماعی منتشر شد درباره افزایش احتمال ارتباط پنهانی میان دسته انتخاباتی «دولت ساز» به رهبری «اشرف غنی» و نماینده سازمان ملل متحد در افغانستان (یوناما) افشاگری میکند.
کروخی در این فایل صوتی تأکید میکند که بواسطه تماسی که از سوی یوناما با وی گرفته شده، برای ارائه توضیحاتی و دفاع درباره واقعه شکسته شدن مهر و موم ورودی ساختمان مرکز اطلاعات انتخابات باید به دفتر یوناما مراجعه کنند.
وی تصریح میکند به دلیل اینکه مخالفت طرفهای مقابل و درخواستی که برای شفافیت بیشتر صورت گرفته، باید با دلایل قوی این موضوع را رد کنیم.
این عضو تیم دولت ساز با نام بردن دیگر اعضای این دسته انتخاباتی از جمله «محمد عمر داوودزی» و «داوود سلطانزوی» از دیگر اعضا درخواست میکند تا برای دفاع از موقعیت خود و ایجاد شفافیت به دفتر یوناما بروند.
با این حال موضوعی که حائز اهمیت است؛ موقعیت دفتر نمایندگی سازمان ملل متحد یا یوناما در مواجهه با این مسئله است و چرا باید دسته انتخاباتی دولت ساز برای رویداد شکسته شدن مهر و موم ورودی ساختمان مرکز اطلاعات انتخابات به این دفتر پاسخگو باشد.
>>> انا لله و انا الیه راجعون
اطلاع یافتیم که محمد اشرف غنی احمد زی بر اثر سکتۀ مغز در مسیر کشور جاپان سکته کرده و فعلاً در یکی از بیمارستان های آن کشور بستری و هنوز به هوش نیامده است، پزشکان اعلام نمودند که بر گشت علایم حیاتی ریس جهمور افغانستان، بسیار بعید می باشد . براردان دعا بفرمایید که این خیانت کار مزدور دیگر زنده بر نگردد .{ خیانت دیدۀ کشور }
>>> محمد اکرام اندیشمند
اگر مذاکرات صلح میان امریکا و طالبان و میان طالبان و مخالفان داخلی شان (شامل دولت و بیرون از دولت افغانستان) پیش از اعلان نتیجه انتخابات ریاست جمهوری آغاز شود، به نظر می رسد که انتخابات، بی نتیجه باقی می ماند و حکومت موجود تا امضای توافق صلح ادامه می یابد.
منابعی تایید می کنند که از قبل نیز امریکایی ها به دو کاندیدای دولتی گفته بودند که رییس جمهور و حکومت او پس از اعلان نتیجه ی انتخابات برای پنج سال نه، فقط تا امضای توافق صلح خواهد بود.
گفته می شود این مذاکره در چین آغاز می شود. اما هنوز طالبان به موقف قبلی شان اصرار دارند که مذاکره میان افغانی و آتش بس بعد از امضای توافق صلح با امریکا انجام می شود.
اگر امریکا، روسیه و چین به همسویی و توافق بر سر صلح افغانستان دست یافته باشند و مصمم به اجرای آن باشند، پاکستان و طالبان را به این توافق می کشاندند.
>>> دل مردم کانادا هم خوش است که انتخابات دارند.
انتخاباتی که نتیجه آن به دو روز معلوم شود به دو پول نمی ارزد.
مزه اش به شش ما است.
کریمی
>>> یوناماهم اوغانی شده مانند بی بی گل که گفت
(کوم ما پشتون است دین ما اسلام )
گرچه از اول اوغانی بود در سال ۱۹۹۶همین ملل متحد قدرت رابه طالب سپرد پدر همین یوناما یعنی ملل متحد است که شورای امنیتش فرمان قتل مردم کشورهای جهان سوم را امضا کرده وبا تایید همین ارگان یوناماکشور ها توسط پنج فرزندبزرگش بخون کشیده میشود حال هم زمینه یک قتل عام دیگر را در افغانستان با...
کوهستانی
>>> Basir Dehzad
قضیه شکستاندن قفل دروازه محل حفاظت و محرم مهمترین اسناد و دستگاه های دیجیتالی انتخابات ریاست جمهوری افغانستان یک معما پیچیده برای برنامه های شبخند و شبکه خنده میتواند باشد. من مرتبط به این واقعه و دلایل مبنی بر شکستاندن قفل دروازه بخاطر هوای سرد و جستجوی محل گرم پهره داری ماموران امنیتی، یک تفاوت بزرگ را بین مقاومت فزیکی پهره داران دوره های قدیم و امروزی دریافتم. بیاد دارم که در زمستان سال 1342 که خانواده ما در شهر کهنه کابل زنده گی میکرد و من طفل شش ساله بودم، ما در خانه که خواب میکردیم ، هم چری آتش میکردیم و هم صندلی را گرم میکردیم. آنوقت شنیده بودم که در هوای تقربن 30- درجه سانتی گرید گرگ در آب افتاده را هم یخ زده بود و در ساحه پل ارتل که بنام یخدان یاد میگردید، یک پهره دار پولیس را هم یخ زده بود و لی این پولیس با تعهد پهره داری اش را تا دقایق جان دادن رها نکرده بود. ولی این ماموران امیتی کنونی ما محل حفظ اسناد محرم و دست ناخورده انتخابات را با شکستاندن قفل ،باز و به گرمی پناه میبرند. در حالیکه در این شب هوای سرد ترین شب کابل پائین تر از 6+ در جه سانتیگراد نبوده است. معلوم است که تعداد از مسئولین امنیتی در ناز و نعمت دستان گرم و نوازش دهنده دوستان خارجی شان خیلی ها نازدانه و دردانه مشرب قفل شکنی میکنند. خدا کند قفل شکنی درادامه خود تعهد شکنی را هم درقبال نداشته باشد.
>>> Hasan Ali Adalat
آیا دفتر سیاسی سازمان ملل متحد ( یوناما ) در شکستن قفل دیتاسنتر شریک است ؟
ویدیویی که روز گذشته به بازار آمده و در فضای مجازی دست به دست می شود که در آن شینکی کروخیل خطاب به اعضای بلندپایه تیم دولت ساز میگوید که چینل که با یوناما ساخته بودیم خواهان وضاحت در مورد شکستن قفل شده است و باید یک نفر در یوناما رفته این موضوع را انکار کند .
اکنون سوال این است که این چینل که تیم دولت ساز با یوناما ساخته بوده است چگونه چینل بوده است ؟
معلوم می شود که در پشت پرده سیاست و انتخابات افغانستان چه دست های کثیف پیدا و پنهان شامل کار هستند .
شینکی کروخیل اقرار می کند که چینل را با یوناما ساخته اند و این امر در افغانستان چگونه ساده پنداشته می شود .
>>> محمد اسلم سلیم
قضیه چینل سازی و خریداری افرادی در یوناما توسط شینکی کروخیل پیگیری شد یا ، نه ؟
چه کسی مسئول پیگیری این قضیه است ؟
با بدست آمدن سرنخ ها شینکی و فرد ارتباطی در یوناما باید به جرم خیانت به یک پروسه ملی به دادگاه کشانده شوند.
>>> مردم ما دیکر مردم آن سالهای پیش نیستند و حال همه میفهمند و به غاصبان و قاتلین رای نمیدهند، بنآ تیم عبدالله که همه دسته های چک چور و دزدان بیت المال در آن جای گرفته اند شکست خورده و با این سفسط گویی ها اذهان مردم را نمی توانید مغشوش بسازید.
>>> برای بیومتریک تعریف جدید و خودساخته ایجاد نکنید۰
تعریف بیومتریک همان است که کمیته های انتخاباتی و ستاد های انتخاباتی قبل از برگزاری روز انتخابات روی آن با هم توافق کرده بودند۰ بروید آن توافق را به دقت مرور کنید۰
هر رای که به هر گونه ئی هر یکی از شرایط آن توافق را پوره نتواند باطل است۰ خجالت بکشید و پافشاری بر ضمیمه نمودن رای های تقلبی نکنید۰
>>> خلاصه حرف های طرفداران تابوت ساز آنست که اگر رای ها بیومتریک هم ندارند باید حساب شوند۰ چرا، چون ممکن است شخص خودش قبلن در جریان ثبت نام بیومتریک شده باشد ولی در موقع رای دادن ماشین بیومتریک کار نداده باشد ویا معلومات یافت نشده باشد؛ یعنی که تقلب باید قبول شود و رای بدون کارگیری بیومتریک در روز انتخابات هم باید حساب شود۰
پس در آنصورت چرا این همه دستگاه های بیومتریک را خریدند و در محل های رای گیری ارسال کردند؟ پس چرا کمسیون ها و ستاد های انتخاباتی قبل از روز انتخات باهم توافق کردند که تنها رای بایومتریک شده باید مدار اعتبار باشد؟
بلی، در نظام های دموکراتیک رای حق مسلم یک شهروند است، ولی از سلامت و پاک بودن رای باید مطمئن بود۰ درین انتخابات موارد که استثنایی هستند و امکان تقلب در آن هستند همه در توافق قبلی نمی گنجند و همه باید باطل شوند، کار ندادن دستگاه بیومتریک استثنائی بوده اند نه کلی و در تمام مراکز۰ آن موارد استثنایی نمیتوانند قاعده کلی برای تمام اصل شوند و مشروعیت به درج نتایج تمام رای های کاغذی بدهند۰ بناعن معیار مشروعیت و پاکی رای ها تنها مکمل بودن تمام مراحل بیومتریک رای ها است و بدون مکمل بودن تمام مراحل بیومتریک آن رای باطل است۰
خجالت بکشید بی وجدان های خائن که به هر وسیله که شده کوشش تقلب را میکنید۰
>>> محمد اکرام اندیشمند
یک ملیون نهصد هزار رای بایومتریک شده که وارد ذخیره گاه مرکزی یا همان سرور شده است توسط کمپنی درملوک بررسی می شود تا رای های تکراری بایومتریک شده، خارج از زمان معین رای دهی و خارج از محل رای دهی شناسایی و باطل شود. در این صورت احتمال دارد تا شمار رای به یک و نیم ملیون کاهش یابد.
آیا از میان این شمار، شخص اول، ۵۱ در صد آرا را پوره می کند تا برنده شود؟
چنین احتمال ضعیف است.
در این صورت انتخابات به دور دوم می رود.
آیا دور دوم انتخابات در ماه قوس و جدی بر گزار می شود؟
یا اینکه برگزاری دور دوم به سال ۱۳۹۹ می رود.
آیا تا آن وقت مذاکرات صلح میان امریکا و طالب اگر آغاز شود و به توافق بینجامد، انتخابات به محاق نمی رود؟
بالفرض یک نامزد با یک ملیون رای برنده شد، در این کشور ۳۵ ملیونی نزد امریکا و جامعه بین المللی چه اعتبار و مشروعیتی خواهد داشت؟
>>> نتیجه انتخابات از وقت معلوم است؛ اما ظاهراً هنوز توافقی بر اعلام آن صورت نگرفته است.
جعفری
>>> بعد از کابل بانک، نوبت غضنفر بانک رسید
فساد تکنوکرات های بی قلب را پایانی نیست.
رحمتالله نبیل، کود مصرفی 91 از سوی اشرف غنی را فاش کرده است. وی به سلاموطندار میگوید که ستاد انتخاباتی محمداشرف غنی حدود 175 میلیون دالر در انتخابات ریاست جمهوری مصرف کرده است؛ بخشی از این پول از کُد 91 ریاست جمهوری و بخش دیگر از سرمایۀ غضنفر بانک به مصرف رسیده است که دلیل اصلی ورشکست شدن غضنفر بانک و گروپ کمپنی های غضنفر است.
>>> Karim Pakzad
قابل توجه دولتمردان افغانستان :
استعفا به خاطر هدیه دادن خربوزه در هنگام انتخابات !
من اعتقاد دارم که دموکراسی در افغانستان تقلیدی است. کمتر و ممکن هیچیک از سیاستمداران افغانستان به ارزشهای دموکراسی اعتقاد ندارند و آنرا عملی نمیکنند. در میان تحصیلکرده های سالهای اخیر هم وضع دردناک است. دموکراسی بدون دموکرات یک دروغ و عوام فریبی بزرگ است. امریکا و دیگر قدرتهای غربی که نظام کنونی افغانستان را یک دموکراسی "نوپا" میدانند هم در این دروغ سهیم اند.
گفتم احترام به ارزشهای دموکراسی. یکی از این ارزشها (فقط یکی نه همه آن) انتخابات عادلانه، همگانی، شفاف و بدون تقلب است. شما که از انتخابات در افغانستان اطلاع دارید به این خبر توجه کنید :
وزیر جدید تجارت جاپان بخاطر"هدیه داد خربوزه در هنگام انتخابات به یک رای دهنده" از پست وزارت استعفا نمود (مشروح خبر را در سایت BBC بخوانید). جاپان جمهوریت نیست، سلطنت است. ساده لوحانی که تصور میکنند جمهوریت مساوی به دموکراسی در اشتباه هستند.
>>> Nazari paryani
نوار دیگری که این روزها در شبکههای اجتماعی دستبهدست میشود، منسوب به قاری امید صافی، کمپاینر تیم دولتساز در ولایت کاپیسا است. او در این نوار که ظاهراً به عضو دیگر دولتساز در ولایت ننگرهار فرستاده شده است، میگوید که پولهای کمپاین برای تیم دولتساز میان چهار وکیل این ولایت تقسیم شده و از این کیک، سهمی به او نرسیده است. جالب اینکه قاری امید صافی مدعی میشود که بیش از دو هزار جلد شناسنامه را برای انتخابات پارلمان از بهر برنده شدنش در انتخابات خودش ستیکر زده و در انتخابات ریاستجمهوری از آن به نفع تیم دولتساز استفاده برده است...
>>> به همین غول های بیفرهنگ یکی بفهماند که تنها موجودیت برچست در عقب برگه رای معنی بیومتریک را نمیدهد۰
>>> نورالله وليزاده
ما در هیچ تیم انتخاباتی نبودیم و برد و باخت هیچ تیمی برای ما اهمیت آنچنانی ندارد که از ماموریت به معینیت برسیم، اما در فرآیند انتخابات بسیاریها را شناختیم و این از مزیتهای اساسی و مزایای ضمنی انتخابات در یک نظام دموکراتیک است که باید به آن اهمیت داده شود.
مثلا من کسانی را میشناختم که ادعادی روشنفکری داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای فمینستی داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای جهادی بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعادی کمونیست بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعادی اومانیست بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای مقاومتی بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعادی ارزشمدار بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای عدالت محور بودن داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای مردم دوستی داشتند؛
کسانی را میشناختم که ادعای پاسداری از زبان خویش را داشتند؛
اما انتخابات نشان داده که بسیاری از اینها چهرههای دروغین خود را به نمایش گذاشته بودند و ماهیت و اصلیت شان چیزی دیگری بوده است. من در تمام داعیههای ذکر شده در بالا یک ارزشی را نهفته میبینم که اگر واقعا کسی از آن برخوردار باشد، میتوان بالایش حساب کرد و آن را انسان مفید و با ارزش دانست.
در مقابل کسانی هم بودند که هیچ ادعای نداشتند اما ثابت و پابرجا ماندند و یک چهره درخشان در دفاع از ارزشهای اساسی را به نمایش گذاشتند.
مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است