به اینجا و آنجای بدن دست نزنید
 
تاریخ انتشار:   ۱۰:۱۸    ۱۳۹۶/۱۲/۲۱ کد خبر: 148329 منبع: پرینت

عادت به لمس این قسمت های بدن به سلامتی شما صدمه می زند.

به گزارش اسپوتنیک با استناد به تحقیقات دانشمندان و پزشکان، اعضایی در بدن هستند که باید از دست زدن به آن ها دوری شود. دست ها آلوده به میکروب هایی هستند که می توانند به قسمت های حساس بدن سرایت کنند. در بعضی موارد، قسمت هایی از بدن محل انباشت میکروب ها هستند و باعث انتقال بیماری به دیگران می شوند. عادت به لمس این قسمت های بدن به سلامتی خود و اطرافیان صدمه می زند.

از دست زدن به صورت خود پرهیز کنید، مگر زمانی که می خواهید صورت تان را بشویید یا به آن کرم بزنید. دانشمندان می گویند دست های ما چربی ای دارد که می تواند باعث بسته شدن منافذ پوست و وخیم شدن آکنه شود. میکروب هایی که بر روی نوک انگشتان دست هستند می توانند این مسأله را تشدید کنند.

چشم های ما به شدت حساس هستند. وقتی به چشم هایتان دست می زنید نه تنها میکروب ها را وارد آن می کنید، بلکه با این کار خود را در معرض خطر ورود تصادفی ذرات کثیف و بسیار ریز به داخل چشم ها قرار می دهید. مسأله ای که می تواند باعث سوزش چشم و حتی خراش برداشتن قرنیه شود.

اجزای داخلی گوش بسیار ظریف و آسیب پذیر هستند. به همین خاطر است که باید در برابر میل به خارج کردن جرم های گوش از اعماق آن مقاومت کنید. دانشمندان می گویند هرگز نباید انگشت هایمان را داخل گوش ها کنیم. پوستی که مجرای گوش را پوشانده بسیار نازک است و در معرض پارگی های بسیار ریز قرار دارد.

در داخل بینی باکتری های مفیدی وجود دارد. وقتی انگشت تان را داخل بینی می کنید، باکتری های مختلفی را وارد آن می کنید که احتمالا مضر هستند و می توانند باعث عفونت شوند. به علاوه، با این کار دست ها آغشته به باکتری های بینی می شوند و این باکتری ها از این طریق به نقاط دیگر منتقل می شوند.

در دهان یک انسان بالغ حدود 34 تا 72 نوع باکتری وجود دارد. بیشتر این باکتری ها مضر نیستند و بعضی از آن ها حتی برای سلامتی دهان مفید هستند، اما وارد کردن میکروب های موجود روی دست ها تعادل را در دهان بهم می زند و شما را در معرض بیماری قرار می دهد.

ناف آلوده ترین قسمت بدن است و در داخل آن باکتری های بسیار زیادی وجود دارد. از آنجایی که دسترسی به ناف دشوار است، حتی بعد از استحمام هم این قسمت از بدن آلوده باقی می ماند.

در زیر ناخن های دست و پا آلودگی ها و باکتری های بسیار زیادی وجود دارد. حتی شست و شوی مداوم دست ها هم این میکروب ها را به طور کامل از بین نمی برد. با تماس دست ها با آلودگی ها و باکتری های مختلفی که در زیر ناخن ها وجود دارد، این آلودگی ها به سطوح دیگر هم منتقل می شود.

کد (6)


این خبر را به اشتراک بگذارید
تگ ها:
گوناگون
بدن
علمی
نظرات بینندگان:

>>>   و در آخر کوشش کنید که در یک اطاق شیشه یی زندگی کنید که در آن رنگ همه اشیا سفید باشد و از بالون آکسیجن خالص که هوای آلوده به گرد و خاک و میکروب و نایتروجن و دیگر گازات در آن نباشد، غرض تنفس در هنگام روز و شب استفاده کنید و غرض رفع گرسنگی از تابلیت های پروتین و ویتامین و املاح استفاده کنید و برای نوشیدن از آب جوش داده شده و تبخیر شده استفاده کنید.
از همه مهم تر هیچ وقتی به پول های کاغذی دست نزنید که حاوی بکتریا های کولی که در مواد غایطه می باشد، می باشد و هر وقتی که شما یک اسکناس پول را در دست میگیرید، مثلی که مواد غایطه هزاران نفر را در دست گرفته باشید.
نا گفته نماند که معده شما دارای ملیارد ها نوع باکتریا های منجمله باکتریای کولی میباشد که در هضم غذای شما کمک میکند. اگر این بکتریاها نباشد، شما یک لحظه هم زنده نمی مانید.
یک طفل هنگامی که تولد میشود، عاجل در بغل مادرش انداخته میشود تا طفل با مکروب بدن مادرش و مکروب های شیر مادرش عادت کند و بدین صورت از آغاز زندگی ، با گرفتن این مکروب ها و بکتریاها ها در وجودش، سیستم ایمنی بدنش را در مقابل امراض تقویت کند.


مهلت ارسال نظر برای این مطلب تمام شده است



پربیننده ترین اخبار 48 ساعت گذشته
کليه حقوق محفوظ ميباشد.
نقل مطالب با ذکر منبع (شبکه اطلاع رسانی افغانستان) بلامانع است